Su, dut pekmezi ve hurma suyunu kazanlarımızda pişiriyoruz.Kazanlarda kaynamış olan karışımımıza çiğ karabuğday unu ekleyerek düşük sıcaklıkta pişirmeye bırakıyoruz. Hazır olan karışımımız endüstriyel saten gıda bezlerine serilerek fırınlarımızda 8 saat kurumaya gönderiliyor. Kuruyan pestillerimiz 1 gün dinlendirildikten sonra bezden çıkartarak belli ölçülerde kesiliyor ve sadece fındık ve beyaz dut kurusu ile hazırladığımız fındık ezmesi eklenerek üçgen şeklinde sarılıyor. Size ve sevdiklerinizin ara öğünlerinize sağlıklı atıştırmalıkları bu şekilde üretiyoruz.
Gluten ve ilave şeker içermeyen ürünümüzü sadece dut pekmezi. hurma suyu ve beyaz dut kurusu ile tatlandırıyoruz.
Su, dut pekmezi, hurma suyu, çiğ karabuğday unu, sorgum unu, beyaz dut kurusu, fındık.