Su ve dut pekmezini kazanlarımızda pişiriyoruz.. Kazanlarda kaynamış olan karışımımıza çiğ karabuğday unu ekleyerek düşük sıcaklıkta pişirmeye bırakıyoruz. Hazır olan karışımımız endüstriyel saten gıda bezlerine serilerek fırınlarımızda 8 saat kurumaya gönderiliyor. Kuruyan pestillerimiz 1 gün dinlendirildikten sonra bezden çıkartarak belli ölçülerde kesiliyor ve sadece fındık ve beyaz dut kurusu ile hazırladığımız fındık ezmesi eklenerek rulo şeklinde sarılıp Antep fıstığı ile kaplanıyor. Sizin ve sevdiklerinizin ara öğünleri için sağlıklı atıştırmalıkları bu şekilde üretiyoruz.
Su, dut pekmezi, çiğ karabuğday unu, sorgum unu, beyaz dut kurusu, fındık ve Antep fıstığı.
Ürünümüz fındık ve Antep fıstığı içerir.